Hoidot

Kasvohoidot

Hoitolassani on käytössä edistyksellinen ihonhoitosarja Exuviance Professional, jonka perustaneet ihotautilääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian(AHA). Exuviance Professional-kasvohoidoilla ja kotihoitotuotteilla voidaan hoitaa tuloksellisesti aknea, rosaceaa eli ruusufinniä, ryppyjä, juonteita, pigmenttimuutoksia tai atooppista ihottumaa. Lue lisää eri iho-ongelmista ja niiden hoidosta täältä.

Exuviance Professional tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatiota.

Ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita. Exuviance Professional -tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. 

Exuviance Professional-kasvohoidot ja tuotteet sopivat herkimmällekkin iholle ja hoitoja voidaan tehdä vuodenajasta riippumatta. Jokainen kasvohoito räätälöidään sinun ihotyyppisi ja toiveidesi mukaan.

Kaikki Exuviance Professional-tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja. Tuotteita ei testata eläimillä. Kosteusvoiteet ja kasvovedet eivät aiheuta ihomatoja eivätkä aknea. Silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia, ja ne on testattu oftamologisesti. Herkän ihon tuotteet ovat hypoallergisia.

Lue lisää Exuviancesta www.exuviance.fi

Kasvohoitojen sarjahoidoista kuudes hoitokerta ilmainen, kun hoitoväli on max 4vko.

Voit ostaa Nousten Kauneuspisteen Exuviance Professional tuotteita myös verkosta, klikkaa tästä

Saat -10% Exuviance Professional-tuotteista kun ostat tuotteet suoraan liikkeestä (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin) ja joka viides tuote -25%.

 

HYDRAFACIAL-kasvohoidot

Markkinoiden edistyksellisin, patentoitu ihonhoitomenetelmä HydraFacial on saatavana nyt Nousten Kauneuspisteestä!

Tämä koneellinen ihonhoitomenetelmä on ainoa, jossa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys komedoista, papuloista ja pustuloista sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön.

HydraFacial laitteella voidaan hoitaa:

 • Auringon aiheuttamia ihomuutoksia; ihon värihäiriöt/epätasainen ihonväri
 • Hienot juonteet ja rypyt sekä kuiva iho
 • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
 • Rasvainen iho ja akneiho, tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset

HydraFacial jättää perinteisen, kivuliaan ihonpuhdistuksen historiaan. Patentoidun teknologian ansiosta se on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi.

HydraFacial-kasvohoidon aktiivinen hoitoaika on vain 30 minuuttia, etkä tarvitse toipumisaikaa, nämä ominaisuudet tekevät tästä aivan loistavan hoidon miehille ja teineille!

Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal™ happokuorinta tai DermaBuilder™-anti-age peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juoteita botuliinin tavoin, mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia.

Hydrafacial on valmistettu Yhdysvalloissa ja sen tutkimuksen takana ovat joukko ihonhoidon ammattilaisia ja ihotautilääkäreitä, kotimaassaan erittäin suosittu lääkäriasemilla ja kauneushoitoloissa.

Valittavana on tällä hetkellä neljä erilaista HydraFacial-hoitoa:

HydraFacial Signature Treatment-kasvohoito 99€ decolte 35€

 • ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito
 • VARAA tämä hoito kun tulet ensimmäistä kertaa HydraFacial-kasvohoitoon!

HydraFacial Clarifying-kasvohoito 139€ decolte 69€. SUOSITUIN!

 • syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia, sisältää myös GlySal™ happokuorinnan. Käyttämällä GlySal™-happokuorintaa huokoset saadaan paremmin puhdistettua!

HydraFacial Age Refinement-kasvohoito 159€ decolte 89€

 • Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita, tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.

HydraFacial Radiance-kasvohoito 169€ decolte 69€

 • Ihon värihäiriöille kyytiä! Erittäin tehokas ihoille, joissa esiintyy hormoniperäistä melasmaa, arpohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Ihonpuhdistuksen , happokuorinnan ja fysikaalisenkuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehdään tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä(hyperpigmentaatiota). Hoitojen jälkeen in syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi.

Voit lukea tästä ihonhoitomaailmaa mullistaneesta laitteesta lisää myös HydraFacial Suomi-kotisivuilta

CARETECH neulaton mesoterapia

Caretec-meso - neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektro-osmoosis menetelmää,jossa solukalvot tehdään läpäisevimmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia joilla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi.

Turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle. Erinomaisia tuloksia ilman kipua, mustelmia, turvotusta eikä infektioriskiä. Neulaton mesoterapiahoito kiinteyttää, kohottaa, supistaa ihohuokosia, poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä pienentää kaksoisleukaa.

Aluksi tehdään erittäin tehokas pintapuhdistus ja pohjustetaan iho Exuviancen AHA-kuorinnalla, joka irrottaa kuolleen ihosolukon ihon pinnasta. Seuraavaksi vaikutetaan lihaksistoon rentouttavasti ja lisätään soluaktiviteettia ultraääni/väriterapialla. Mesoterapialla imeytetään ihotyypon mukaista Exuviancen seerumia. Lopuksi kasvoille asetetaan ihotyypin mukainen naamio ja suljetaan mesojälki kylmä/väriterapialla, jolloin sininen valo aktivoi, rauhoittaa ja desinfioi.

Parhaimmat tulokset saadaan 4-6 kerran sarjahoitoina, hoitovälinä 1-2 viikkoa. Alla olevassa kuvassa tulokset yhden hoitokerran jälkeen.

Sarjahoidoista kuudes kerta ilmainen, kun hoitoväli on max 4vko.

Jalkahoidot

Jokaisen meistä tulisi pitää hyvää huolta jaloistaan, nehän kantavat meitä läpi elämän. Valikoimasta löytyy perusjalkahoito, johon voit ostaa paikan päältä oman kynsilakan tai voit tuoda oman mukanasi. LuXus-jalkahoidon hintaan sisältyy kynsilakka. Jalkahoidon yhteydessä voimme tehdä myös erittäin suositun kestolakkauksen. Minulla on myös valtuutus tehdä Perusturvakuntayhtymä Akselin myöntämiä jalkahoitoja diabeetikoille ja veteraaneille. 

Teen myös esimerkiksi jalkahoitojen osalta kotikäyntejä Nousiaisiin ja lähikuntiin.

 • Perusjalkahoito; kylpy, kynsien ja kynsinauhojen laitto, kuivan ihon ja kovettumien poisto, hieronta, voide, kesto noin 1h
 • Luxusjalkahoito Exuviancen tuotteilla; sisältää perusjalkahoidon lisäksi Exuviancen kuorinnan ja naamion jaloille ja kynsilakan, kesto noin 1,5h
 • Parafiini jaloille

Käsihoidot

Ihanat käsihoidot uudistavat, kaunistavat ja hemmottelevat käsiäsi kokonaisvaltaisesti parhailla mahdollisilla tuotteilla. Peruskäsihoitoon voi ostaa lakkauksen erikseen, jolloin kynsilakan saa omaksi, LuXus käsihoidon hintaan kuuluu kynsilakka.

 • Peruskäsihoito, kylpy, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, hieronta kesto noin 1h
 • Luxus-käsihoito, sisältää peruskäsihoidon lisäksi Exuviancen kuorinnan ja naamion, kesto noin 1,5h
 • Parafiinihoito käsille

Sokeroinnit

Jokaisella meistä on tilanteita joissa toivoisi muistaneensa poistaa häiritsevät karvat sääristä tai kasvoilta. Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa karvat ja pitää ne myös kauemmin poissa. Sokerointi myös heikentää karvankasvua säännöllisesti tehtynä. Hoitolassa käytetään vahtolaisten sisarusten kehittelemää Skin Candy-sokeria, se sisältää suomalaista xylitolia, joka hoitaa ihoa ja on hellävarainen.

 • sääret
 • bikiniraja
 • brasilialainen
 • reidet
 • kasvot
 • käsivarret
 • ylähuuli
 • kainalot
 • kulmat

Sokerointiasiakkaille joka kuudes hoito -50%.

Kestovärit

Freesi ilme aamusta iltaan? Ripsien ja kulmien kestovärjäyksen avulla ilmeesi näyttää huolitellulta heti heräämisestäsi iltaan asti. Edullinen tapa näyttää paremmalta joka päivä! Käytössäni on Refectocilin-kestovärit. Kulmien siistimisessä ja muotoilussa parhaimman lopputuloksen saat sokeroinnilla.

Meikit

Juhlat tulossa ja kaipaisit ehostuksen kanssa ammattilaisen apua? Istahda penkkiin, sulje silmäsi ja anna ammattilaisen tehdä työnsä. Halutessasi saat myös meikinopastusta, jossa sinua opastetaan käyttämään juuri sinulle parhaiten sopivia värejä, sekä korostamaan parhaita puoliasi upeilla Jane Iredalen mineraalimeikeillä.

Jane Iredalen meikit ovat 100% mineraalimeikkejä. Ne eivät sisällä talkkia, nailonia tai raskasmetalleja. Puhdas mineraalimeikki ei tuki ihohuokosia ja antaa ihon hengittää, näin myös bakteereilla ei ole mahdollisuus "pesiä" ihossa, näin ollen ihonpuhdistuksen jälkeenkin voimme tasoittaa kasvosi Jane Iredalen mineraalipohjilla.

 • Juhlameikki
 • Päivämeikki
 • Meikinopastus
 • Häämeikki, sis. koemeikin

​​

Jane Iredalen meikeistä joka viides tuote -25%.

Kynnet

Sormen- ja varpaankynsiin erittäin suositut kestolakkaukset. Kestolakkaus voidaan tehdä hyvin lyhyisiinkin kynsiin.

Kestolakkauksessa kynsilakka kovetetaan Led-lampulla, kynnen pintaa ei myöskään hiota, joten se ei kuluta kynttä. Kestolakan pysyvyys on noin 2-4 viikkoa, riippuen kynnen ominaisuuksista. Kestolakoissa käytössä on saksalaiset Pina Parie ja Alessandro Professionals.

Voimme tehdä esimerkiksi yksivärisen lakkauksen pienillä koristeluilla, ranskalaisen lakkauksen tai suositun babyboomer-lakkauksen.

Ripsien kestotaivutus ja värjäys

 Vaihtoehto ripsienpidennyksille!

Ripsien kestotaivutus MyLamination-tuotteilla!

Ripsien kestotaivutuksessa omat ripsesi taivutetaan suoraan ylöspäin silikonityynyn päälle, ja taivutus tehdään ripsen tyveen. Kun ripset ovat tyynyssä kiinni, levitetään niihin permanenttiaine ja annetaan vaikuttaa 6-12min. Permanenttiaine poistetaan ja ripsiin levitetään kiinnitysaine ja annetaan vaikuttaa 6-10min. Ripset värjätään, jonka jälkeen ripsiin levitetään noin 5 minuutiksi Vitamin Lash Botox -ripsien ravinneaine. Lopuksi levitetään vielä kosteuttava seerumi. Ripsien kastelua olisi hyvä välttää n.24h. Tämän hoidon yhteydessä, voimme myös muotoilla ja värjätä kulmasi!

Jos sinulla on hyvin rasvainen ripsen pinta, eikä kestoväri ole tahtonut tarttua, suosittelen, että sinulle tehtäisiin kestotaivutus, koska ripsen pinta tulee huokoisemmaksi niin väri tarttuu paremmin.

Kauneus-illat sinulle ja ystävillesi

Viettäisittekö ystävienne kanssa vähän erilaisen, mutta mielenkiintoisen ja mukavan illan Nousten Kauneuspisteessä? Samalla kun nautitte pienestä naposteltavasta, kerron teille valitsemanne teeman mukaan ihonhoidosta ja Exuviance Professional- tuotteista ja kasvohoidoista, tai esittelen ihania Jane Iredalen mineraalimeikkejä ja annan meikkausvinkkejä. Illan aikana sinä ja ystäväsi saatte tuoteostoista -15% alennuksen. 

Ryhmän koosta riippuen pystytään tekemään pikakasvohoitoja tai kevyitä ehostuksia edulliseen hintaan.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan millainen ihana ilta järjestetään!

Varaukset kauneusiltaan pyydetään tekemään noin kuukautta ennen haluttua ajankohtaa.